giovedì 1 gennaio 2009

Programma della Fraternità Giovani Albanesi

Diela 1/4 e muajt
Ora 10:00 – Mesha në San Paolo
Ora 11:15 – Lectio Divina
Diela 2 e muajt
Ora 10:00 – Mesha në San Paolo
Ora 11:15 – Përshpirtëri mbi Martirët Shqiptarë
Çdo të Shtunde të 3-të të muajt me dom Simo Luliq
Ora 21:00 – Diskutime mbi Përshpirtërinë e Krishterë
Diela 3 e muajt
Ora 16:00 – Mesha me dom Simo Luliq
Për çdo të Premte të Parë të muajt
Ora 20:40 – në San Paolo Mesha kushtu Zemrës së Krishtit
Çdo të Premte të dytë të muajt – ora 21:00 Adhurimi Eukaristik në San Gaetano
Një të Diele në muaj – pas Darke Shenjta Rruzare vetëm me çiftet e reja
në familjet e tyre.

Ky është programi për "Vllazninë Rinore së Zemrës së Krishtit", ku janë të thirrur me marrë pjesë në mënyrë aktive të gjithë. Zoti Jezu Krisht ka për t’iu përgjigj dëshirave dhe kërkesave tona.
Hapne Lajmin e Mirë, që sa më shumë njerëz të marrin pjesë në Gëzimin e Zotit dhe Gëzimi i Tij të jetë i plotë në ne.

Nessun commento: